ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Μετά την κλήρωση!


Η κληρωτίδα έδειξε Άγιαξ. Στις 28 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ έχει ραντεβού με την ιστορία του στο Amsterdam Arena. Μαζί του θα βρίσκονται 3.000 άρρωστοι, αφού τόσα εισιτήρια παραχώρησαν οι Ολλανδοί. Τα μαγικά χαρτάκια προβλέπεται να γίνουν ανάρπαστα και φέτος.
Ποιά ειναι όμως η όλη διαδικασία;
Για το Champions League οι ομάδες είναι χωρισμές σε 2 γκρουπ. Στις πρωταθλήτριες και σε όσες προκρίθηκαν χωρις να είναι πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Στην τελευταία περίπτωση βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ και συνολικά 10 ομάδες οι οποίες παίζουν μεταξύ τους. Στο γκρούπ των πρωταθλητών βρίσκονται 20 ομάδες.
Οπως είναι φανερό από το γκρούπ των πρωταθλητων θα περάσουν 10 ομαδες και από τον δικό μας 5 που με την προσθήκη των AJ Auxerre, Sevilla FC, Tottenham Hotspur FC, UC Sampdoria and Werder Bremen θα γίνουν 10. Παίζοντας πάλι μεταξύ τους θα απομείνουν 10 που θα προστεθούν στους 22 που εχουν περάσει απευθείας στους ομίλους, σχηματίζοντας τις 32 ομάδες των ομίλων. Για την φάση των play-off θα γίνει πάλι κλήρωση στις 6 Αυγούστου και τα παιχνίδια θα γίνουν 17/18 και 24/25 Αυγούστου.
Αυτά ισχύουν αν ο ΠΑΟΚ περάσει τον Αγιαξ. Αν δεν τα καταφέρει όμως θα προκριθεί στα playoff του Europa League. Εκει 35 ομάδες, που θα περάσουν τον 3ο προκριματικό του Europa league, οι 15 ηττημένες του 3ου προκριματικού του champions league, καθώς και 24 φρέσκες ομάδες, όπως οι FC Porto, PFC CSKA Moskva, PSV Eindhoven και η Aston Villa FC θα διεκδικήσουν θέση στους ομίλους του Europa league.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου