ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Επιτέλους αυτή είναι η άριστη διοίκηση!



Ήταν κοινή ομολογία ότι η διοίκηση μας ήταν άριστη σε αγωνιστικά θέματα, χώλαινε όμως σε εξωαγωνιστικά. Και σε αυτό το πεδίο όμως φαίνεται πως τελειοποιήθηκαν δείχνοντάς μας ότι μαθαίνουν πάρα πολύ γρήγορα. Εντυπωσίασε με την αντίδραση της στο θέμα του ψαλιδιού της επιχορήγησης από τον ΟΠΑΠ.
Δηλώνεται ως έδρα το ΟΑΚΑ γιατί αυτό είναι το μοναδικό γήπεδο που πληρεί απόλυτα τις προϋποθέσεις της ΟΥΕΦΑ. Έκανε κίνηση ΜΑΤ στους "σοφούς" της Superleague αναγκάζοντας τους να χάσουν τον ύπνο τους και μόνο στην ιδέα. Τα αδέλφια μπορούν να ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη εκδρομή της υφηλίου. Και η Αθήνα θα γίνει ασπρόμαυρη από τα ποτάμια της ασπρόμαυρης λάβας που αργά και βασανιστικά θα ρέει σε κάθε σοκάκι της. Αυτό που εμάς μας δημιουργεί ρίγη ανατριχίλας, αυτούς τους λούζει σαν κρύος ιδρώτας. Το πιο πιθανό είναι να ανέβουν οι ίδιοι να κουβαλούν πηλοφόρι στην 4.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ζαγοράκης αναζητά ξένη στοιχηματική εταιρία ως επενδυτή με πολλαπλά οφέλη. Εκεί που αγχωθήκαμε στο πρώτο άκουσμα της είδησης τώρα θα παρακαλάμε να μην δοθούν τα χρήματα γιατί η ομάδα θα βγει πολλαπλά κερδισμένη. Έτσι είναι οι μεγάλοι ηγέτες. Κάθε εμπόδιο το στρέφουν προς όφελος τους. Ο Ζαγοράκης μετατρέπεται σε ένα Μέγα Αλέξανδρο του παραγοντισμού. Ετοιμαστείτε για μεγάλα γλέντια... Μόνο ανάσκελα μπορώ να κοιμηθώ, δύσκολη βραδυά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου