ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010


ΜΙΖΕΡΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ

Αυτή ρε αδερφέ δεν είναι συμπεριφορά του Παοκτσή όπως τον έχω πλάσει εγώ στο μυαλό μου.
Ο δικός μου ο Παοκτσής δεν είναι ανάποδος,δυσκοίλιος,προβληματικός .
Δεν είναι στριμμένος,είρωνας , μικρόψυχος και κυρίως δεν είναι αχάριστος .

Σε παρακολουθώ καιρό τώρα.Εσένα και άλλους σαν και σένα.
Ποτέ δεν χαίρεστε με τίποτα .Όταν όλοι εμείς μετά από τόσα πέτρινα χρόνια ξεφύγαμε και γέλασε λίγο το χειλάκι μας ,από το δικό σου δεν έφευγε με τίποτα εκείνη η ξυνίλα,η φαρμακίλα.
Αγέλαστος πάντα και σοβαροφανής ,δεν σταματάς να ρίχνεις σπόντες, μπηχτές, προσβολές,ειρωνίες και πισώπλατες μαχαιριές ,όπου και να βρεθείς.
Στα καφενεία,στα φόρουμ του ιντερνέτ,στα πεζοδρόμια.

Πάντα κάποιος σε φταίει.Είσαι ο καλύτερος σύμμαχος των άσπονδων φίλων μας των σκουληκιών.Βαρέθηκα βδομάδες τώρα οι απανταχού οπαδοί του ρούλη να πιπιλίζουν σαν καραμέλα τα μανιφέστα σου .Τις έχουν κάνει Ευαγγέλιο ρε αδερφέ.Τα σλόγκαν σου τα μάθανε νεράκι.
Δεκάδες αρειανοί κάθε βδομάδα με κοροιδεύουν που θα χειροκροτάω τον κοντό που έβριζα ,Με ειρωνεύονται για το κελεπούρι τον Κούτσια που το ξεσκίσατε το παιδί ,δεν τον αφήσατε μιά πιθαμή χώρο να πάρει λίγο τα επάνω του ψυχολογικά.

Σου φταίει ο Κόλκας,ο Γρηγοριάδης,ο Μπούζας,ο Βιολίδης,ο Θανάσης,ο κοντός,ο Ολα Παοκ,ο ΑΣ ΠΑΟΚ.το paokmedia,to paokplanet
Σου φταίνε οι γκόμενες που έρχονται στην κερκίδα αντι να κάθονται σπίτι να μαγειρεύουν .
Σου φταίει ο τύπος που έρχεται στο γήπεδο και τραβάει την κερκίδα με το κινητό η βγάζει φωτογραφίες.
Αναπολείς το τότε που είσασταν 3000 άτομα στη Τούμπα και ξέρω,κατα βάθος μέσα σου παρακαλάς να ξανάρθουν εκείνες οι εποχές .
Μόνο στην μαυρίλα και την καταχνιά λειτουργεί το δικό σου μυαλό.
Για σένα εμείς που γίναμε ΠΑΟΚ τώρα που ο ΠΑΟΚ έγινε μόδα είμαστε κερατάδες που συγχωράμε τις γυναίκες μας όταν ξενοπηδιούνται .
Να ξέρεις όμως κάτι . Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε παντρεμένοι με τον ΠΑΟΚ χρόνια πριν εσύ περπατήσεις και πολύ πρίν πατήσεις το πόδι σου στο γήπεδο.
Είμαστε ο χασάπης ,ο μανάβης,ο υπάλληλος και τόσοι άλλοι που στα προποτζίδικα παίζουν τον ΠΑΟΚ στάνταρ άσσο δεκαετίες τώρα,όταν εσύ κυνηγάς την έκπληξη στην Τούμπα με τον Λεβαδειακό.
Όχι για το κέρδος ,αλλά για να δώσεις τροφή στην μιζ'ερια σου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου